Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Koncert med Sangkoret Limfjorden i Kirken

Dato
Tirsdag d. 31. maj 2022, kl. 19:30
Sted
Nørre Tranders Kirke, Lemvigvej 61, 9220 Aalborg Øst
Medvirkende
Sangkoret Limfjorden
Pris
50,-

Sangkoret Limfjorden er et blandet firestemmigt kor med 35 engagerede sangere. Koret har rødder tilbage blandt medarbejdere på Aalborg Privatbaner og har netop fejret 70 års jubilæum. Repertoiret indeholder en bred vifte af klassiske værker, danske og udenlandske sange, salmer, pop- og musicalnumre. 

I den senere tid er der kommet en del nyere numre på programmet inspireret af korets unge dirigent, Helene Aabo. Det fyldige repertoire betyder at koret kan sammensætte et koncertprogram skræddersyet til specifikke koncerter, inspireret af f.eks. et særligt sted, en event, årstiden, etc.  Kormedlemmerne er drevet af lysten til at synge, men det må gerne lyde godt. Derfor bliver der på øve-aftnerne arbejdet intenst, men der er også plads til muntre kommentarer og fredelig kappestrid mellem stemmegrupperne.  

Koret deltager aktivt i det lokale musikliv og giver koncerter i kirker, ved kulturarrangementer og sangerstævner i selskab med andre kor. For nylig har koret stået for at arrangere ”Musikkens Fællessang” i Musikkens Hus, samt medvirket sammen med 2 andre kor ved en nytårskoncert med Aalborg Symfoniorkester arrangeret af Hjallerup Musikforening.

Siden august 2019 har Helene Aabo stået for den musikalske ledelse. Med sin musikalitet, energi og sit gode humør har Helene allerede fået en central plads i korets liv og udtryk. På piano sørger Elza Ozolina for festligt og sikkert akkompagnement.

Vil du se og høre koret i aktion, kan du søge på ”Sangkoret Limfjorden” på YouTube, hvor der ligger videoer fra forskellige koncerter.

Billetter kan købes i døren (kontant eller mobile pay), på Kirkekontoret i åbningstiden eller herunder (dankort)

Ophavsret: