Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Koncert med Organic3

Dato
Onsdag d. 22. juni 2022, kl. 19:30
Sted
Nørre Tranders Kirke, Lemvigvej 61, 9220 Aalborg Øst
Medvirkende
Uffe Steen, Niels Ole Sørensen og Esben Bach
Pris
100,-

Man vil opleve en aften hvor kirkerummet bliver fyldt med fantastiske stemninger skabt af Uffe Steen´s flotte tone og virtuose guitarspil, Hammondorglets mange facetter leveret af en af Danmarks markante Hammondorganister, Niels Ole Sørensen, blandet med smagfuldt trommespil fra en af Danmarks absolut bedste groovemaster, Esben Bach.

Programmet til koncerten vil koncentrere sig omkring velkendte salmemelodier, men i en helt anderledes indpakning end den sædvanlige 'søndag formiddag-version'. Så velkommen til en anderledes og berigende musikalsk oplevelse!

Niels Ole Sørensen, Hammondorgel Årets Nordjyske Jazznavn 2009. Modtog P8 Jazz Prisen 2015. Niels Ole, der nok allerede er taget hjemmefra Tversted, for at stille sit skrummel af et hammondorgel op, har den klassiske rolle med at spille bassen på orglet med både hænder og fødder og selvfølgelig også spiller soli på orglet. Niels Ole er omdrejningspunktet i Organic3 og en af landets mest markante hammondorgelspillere. Han er også formand for den meget anerkendte jazz festival, Tversted Jazzy Days. Til daglig organist i Bangsbostrand Kirke i Frederikshavn. 

Uffe Steen, guitar Modtog Ben Webster Prisen 2015. Og 2017 Årets Blues Live Pris. Guitarist er den fænomenale Uffe Steen, hvis virtuose og personlige spil, den ganske guitarverden (og vi andre) lægger os fladt ned i næsegrus beundring for. Kendt i det ganske land (og udland) og har spillet med alle de største navne både nationalt og internationalt. 

Esben Bach, trommer Esben Bach er én af de sjældne trommeslagere, der "synger" sangene med sit instrument, og gennem hans efterhånden lange samarbejde med Niels Ole Sørensen og Uffe Steen, har de 3 udviklet et fantastisk og swingende sammenspil.  Han er én af Danmarks absolut bedste groovemasters og er super swingende med både stikker og whiskers.

Billetter kan købes i døren (kontant eller mobile pay), på Kirkekontoret i åbningstiden eller herunder (dankort)

Ophavsret: