Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Nytårskoncert med Kim Sjøgren

Dato
Tirsdag d. 17. januar 2023, kl. 19:30
Sted
Nørre Tranders Kirke, Lemvigvej 61, 9220 Aalborg Øst
Pris
150,-

Kim Sjøgren blev født i 1955 i Nakskov. Han har spillet violin siden han var 3 år gammel og blev som 12-årig optaget på Det Jyske Musikkonservatorium. Hans debutkoncert fandt sted, da han kun var 17 år. Tre år senere blev han medlem af Det Kongelige Kapel, hvor han blev koncertmester som 22-årig, den yngste i kapellets historie. Han blev i 2005 udnævnt til professor i violin og kammermusik på Det Jyske Musikkonservatorium.

På anbefaling af Isaac Stern har Kim Sjøgren bla. studeret hos Joseph Silverstein i USA og han har ydermere studeret i Tjekkoslovakiet og Rumænien.

Igennem årene har Kim Sjøgren modtaget adskillige priser, bl.a. Jacob Gades legat, Peder Møllers musikpris, og Musikanmelderens kunstnerpris.

Han har ved talrige lejligheder optrådt som solist i radio/TV samt med samtlige symfoniorkestre i Danmark og har givet koncerter i det meste af Europa, USA, Australien og Japan.

Hans repertoire omfatter foruden violinkoncerter såsom Beethoven, Brahms, Tjaikovskij, Sibelius også en lang række koncertstykker og sonater plus diverse kammermusikværker.

Billetforsalget starter d. 14.november 2022 på www.nrtranders.dk eller på Nørre Tranders Kirkekontor, Lemvigvej 100, 9220 Aalborg Øst. Pris kr. 150. 

Kirkekontoret har åbent tirsdag, onsdag og fredag kl. 9.00-12.30.

Ophavsret: