Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Sogneudflugt 2023

Dato
Torsdag d. 15. juni 2023, Kl. 09:00 til kl. 16:30
Medvirkende
Helle Krogsbøll

Tag med på årets sogneudflugt og oplev naturskønne Vesthimmerland. Bliv klogere på egnens kendte forfattere Johannes V. Jensen & Thit Jensen på Museet i Farsø, hvor deres liv og forfatterskab foldes ud for os. 

Efter en guidet tour på museet kører vi mod Gedsted, hvor vi skal besøge Den Gamle Foderstof. Stedet overgik fra foderstofforretning til restaurant i 2018 og har udover hyggelig restaurant også specialbutik med oste og specialiteter for enhver gourmet. Vi skal nyde en 2 retters menu på Den Gamle Foderstof.  

                             

Herfra går udflugten videre mod Den Jyske Rosenparken i Aalestup, hvor der vil være mulighed for på egen hånd at besigtige de smukke roser i fuldt flor. I parken kan man opleve historiske, engelske, gamle og nyere roser.

Eftermiddagskaffen indtager vi, efter kort besøg i Testrup Kirke, på Vesterbølle Efterskole, hvor sognepræst Jens Christian Meldgaard under kaffen kort vil fortælle om sin tid dér som forstander.

Turen er primært forbeholdt sognets beboere samt sognebåndsløsere. Interesserede fra andre sogne kan blive skrevet på en venteliste. Deltagelse i turen forudsætter, at man er selvhjulpen.

Turen koster 350 kr. pr. person, og prisen er inkl. alt undtagen drikkevarer til frokosten.

Torsdag den 15. juni 2023 kl. 9.00-17.00 med afgang og hjemkomst fra gadekæret i Nr. Tranders.

Tilmelding sker på kirkens hjemmeside fra 2. maj til 7. juni kl. 12.00 efter først-til-mølle-princippet pga. begrænset antal pladser. Man kan også tilmelde ved at gå på kirkekontoret, som hjælper med tilmeldingen.

Ophavsret: