Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Husstandsindsamling til Folkekirkens Nødhjælp er desværre aflyst pga. corona virus smittefare, men vi opfordrer til at man stadig støtter på mobilepay direkte til nødhjælpen på nr. 114400

08
MAR

Dato Søndag d. 8. marts 2020 (hele dagen)

Brug en formiddag for verdens fattigste

Den 8. marts 2020 kl. 10.00 vil Nørre Tranders og Rørdal sogne gå sammen med 1.300 sogne og 20.000 frivillige over hele landet for at støtte Folkekirkens Nødhjælps kamp for verdens fattigste.

I år samler vi ind til verdens fattigste, som lider hårdest under klimaforandringer. Mennesker der intet forsvarsværk har, når katastrofen rammer. Ingen broer, der kan bringe dem i sikkerhed. Ingen vandreserver, når tørken rammer. Ingen mad, når ressourcerne slipper op.

Klimaforandringerne er én af hovedårsagerne til, at 821 millioner mennesker – svarende til hver niende verdensborger – sulter.

Den gode nyhed er, at løsningerne på en af hvor tids største problemer enten findes eller kan udvikles. Og det er Nødhjælpen gode til. Men vi har brug for dig for sikre at løsningerne når frem til dem, der har allermest brug for dem!

Sidste år samlede vi 20.504 kr. ind i de to sogne, og vi håber at samle endnu mere ind i år.

Efter indsamlingen serveres der en let frokost for indsamlerne.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 8. marts – og meld dig gerne som indsamler til noerretranders.sogn@km.dk eller til Kirkekontoret på 98157205.

Foto: Børn pumper rent vand op i verdens største flygtningelejr Cox’s Bazar i Bangladesh. Fotograf: Tine Sletting Jakobsen

Ophavsret: