Nørre Tranders Kirkecenter fylder 40 år

Dato
Onsdag d. 7. oktober 2020, kl. 15:00
Sted
Nørre Tranders Kirkecenter, Lemvigvej 61, 9220 Aalborg Øst
Pris
Fri entré

Der afholdes en uformel fødselsdagsfest med rundvisning, eftermiddagskaffe med kagebord og fællessang. Alle interesserede er velkomne til at kigge inden for!

Alsidig arbejdsplads fylder rundt

Derfor indbydes alle til fødselsdagsfest 7. oktober

Nørre Tranders Kirkecenter er den fysiske ramme om en travl hverdag for kirkens medarbejdere. Her er kontorer, undervisningslokaler og mødefaciliteter.

Dagen igennem er der en kommen og gåen af mennesker med mange forskellige ærinder: Unge går til konfirmationsforberedelse, bedemænd kommer med dødsanmeldelser, efterladte deltager i begravelsessamtaler, småbørn hygger med leg og læring, kommende brudepar og dåbsforældre taler med præsten, menighedsrådet holder møder osv. osv.

Også uden for arbejdstid er der liv i huset, når Lokalhistorisk Forening og forskellige klubber og foreninger benytter lokalerne.

Det er 40 år siden, at Nørre Tranders Kirkecenter blev bygget og taget i brug. Det skete efter en stigende befolkningstilvækst op gennem 1960erne og 1970erne, og dermed et stigende behov for lokaler til undervisning og møder, som ind til da havde fundet sted i præstegården og i private hjem.

I tidens løb har behovene naturligvis ændret sig, og i begyndelsen af 2000-tallet blev der indrettet kontorer, møde- og undervisningslokaler på 1. sal. Her i 2019-2020 er kirkecenteret igen blevet tilpasset aktuelle ønsker og behov, bl.a. med et lydisoleret samtalerum, hvor der kan afholdes fortrolige samtaler.

Alt dette bliver fejret med en uformel fødselsdagsfest onsdag 7. oktober kl. 15 med rundvisning og eftermiddagskaffe. Planlægningen af dagen tager højde for den aktuelle Corona-situation, så alle interesserede kan trygt deltage i arrangementet.

På grund af Corona-situationen er tilmelding nødvendig til Nørre Tranders Kirkekontor på gina@nrtranders.dk eller tlf. 98157205 senest torsdag 1. oktober kl, 12.

Medarbejdere og menighedsråd glæder sig til at byde velkommen!