Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Sogneudflugt til Jammerbugt Kommune

Dato
Torsdag d. 12. august 2021 (hele dagen)
Pris
350 kr.

Efter ønske fra deltagere i sogneudflugten 2019 har vi i år henlagt årets udflugt til Jammerbugt Kommune med besøg i Hune, Blokhus og Jetsmark.

Dagen begynder på Museum for Papirkunst i Hune, hvor vi efter en kort introduktion af personalet herefter selv på egen hånd bevæger os gennem museet og oplever de imponerende designs i papir. Museet, som er det eneste kunstcenter i Norden, der har papiret som omdrejningspunkt, betegner det selv som ”slow art” at opleve og reflektere over de unikke kunsthåndværk af både nationale og internationale kunstnere. Har man lyst får man til sidst mulighed for selv at kaste sig ud i kunsten med saks og papir – eller man kan afslutte besøget i museumsbutikken.

Vi kører herfra videre til Kulturhuset Blokhus, hvor vi i smukke selskabslokaler får serveret en lækker frokostplatte. Når man har hygget færdig med maden har man mulighed for at gå en tur på egen hånd i Skulpturparken, hvor man bl.a. kan opleve de sandskulpturer, som danner ramme for den årlige Internationale Sandskulpturfestival.

Sognepræst Michael Berg har herefter lovet os en kort rundvisning og fortælling til de finurlige kalkmalerier, som findes i Jetsmark Kirke, inden vi kører mod Blokhus til den nyrenoverede Strandingskro, hvor der serveres hjemmelavet kage og kaffe/the.

Vi regner med at være tilbage ved gadekæret i Nr. Tranders omkring kl. 16.30.

Turen er primært forbeholdt sognets beboere samt sognebåndsløsere. Interesserede fra andre sogne kan blive skrevet på en venteliste. Deltagelse i turen forudsætter, at man er selvhjulpen.

Turen koster 350 kr. pr. person, og prisen er inkl. alt, undtagen drikkevarer til frokosten.

Tilmelding nødvendig herunder eller tlf. 9815 7205 fra d. 6. juli. 

Betaling sker ved personligt fremmøde på Nørre Tranders Kirkekontor - enten ved kontanter eller MobilePay, senest d. 27. juli kl. 12.00.

Ophavsret: