Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Sogneaften: "BTS - Symbiose mellem kirken og forskellige kunstarter" ved Maiko Miyamoto

Dato
Torsdag d. 3. februar 2022, kl. 19:30
Sted
Lemvigvej 100, Lemvigvej 100, 9220 Aalborg Øst
Medvirkende
Maiko Miyamoto
Pris
30,-

BTS - Symbiose mellem kirken og forskellige kunstarter

Kirken og forskellige kunstarter henter ofte inspiration hos hinanden, når de savner inspiration til en fortælling eller et budskab. Sognepræst Maiko Miyamoto vil denne aften tale om inspirationsudvekslingen mellem de forskellige kunstarter og kirken. En udveksling som nærmest bære præg af en slags symbiose, hvor der bliver samarbejdet og arbejdet parrallet i en kulturel sameksistens. Til formålet vil hun tage udgangspunkt i et lille udvalg af musikvideoer fra kpop-gruppen BTS, hvor hun vil fremhæve forskellige steder i videoerne, hvor man har inddraget direkte og indirekte virkemidler fra andre kunstnere, forfattere og i nogle tilfælde også religion og kultur.

Bts debuterede sommeren, 2013, med sangen No More Dream, og blot fem år efter blev de inviteret til at holde en tale under FNs generalforsamling, som repræsentant for Unicef. De 7 unge mænd har nu holdt 3 taler for FN. Anden tale var i 2020, og deres tredje var i september, 2021, hvor de også viste en performance video. I videoen optrådte de med sangen Permission to Dance, som er blevet mødt med megen positiv omtale pga. deres inddragelse af tegnsprog i deres koreografi.

Lederen RM af BTS har under et interview engang beskrevet forholdet mellem BTS og deres fanbase ARMY som Brød og Nutella. Det vil Maiko også komme lidt ind på.


Entre, inkl. Kaffe/Te, Brød og Nutella: 30 kr.

OBS. Rettelse fra 9220-blad: Foredraget finder sted torsdag d. 3. februar. 

Tilmelding er ikke længere nødvendig.