Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Kirken er også for børn

Kirken er også for børnene! Uanset om vi fejrer gudstjeneste i børnehøjde, inviterer nybagte forældre til "Babysalmesang", lader de små synge sammen eller fejrer "Høst i Øst".

Fastelavnsgudstjenesten hvert år er også et spændende tilbud for børnene, hvor de kan klæde sig ud som enten Spiderman, engel eller hvad man nu har lyst til at se ud. Efter gudstjenesten slår vi katten af tønden i kirkecenteret, Lemvigvej 100, og bagefter er der fastelavnsboller til de sultne kattekonger og -dronninger - og alle der deltager!

Alle fejrer fødselsdag hvert år - også kirken! I det sene forår inviterer alle dagplejere, vuggestuer og børnehaver i kirkecenteret, hvor børnene hører historier om hvorfor "kirken holder fødselsdag". Der er en let fødselsdagsanretning - som børnene kan glæde sig til.

"Høst i Øst" er et høstarrangement i børnehøjde. En sjov dag, hvor der er underholdning for børn i alderen 1-5 år. Tilmeldingen foregår til kirkekontoret.  

Nedenfor finder du flere informationer om vores aktiviteter for børnene. På kirkesiderne i "9220"-bladet annoncerer vi også løbende om aktiviteterne, og du kan også følge med på Facebook-siden/Instagram. Endelig udgiver vi et elektronisk nyhedsbrev, hvor du hver måned for et overblik over begivenheder i kirkerne og i kirkecenteret.

Vores tilbud til børnefamilier

Der er ingen begivenheder.
Ophavsret: